zondag 7 augustus 2011

Swatches: Essence Ballerina Backstage blush,nagellakjes en lipglossjes

Vandaag laat ik jullie de swatches zien van de producten die ik uit de Ballerina Backstage Collectie van Essence heb gekocht! 


Allereerst laat ik jullie de blush soufflé zien:
Deze blush was er in de variant Prima Ballerina (nr 01). Het is een hele mooie roze kleur en wordt heel poederig zacht op je huid! Ik heb een beetje van de blush gedaan op mijn hand, maar helaas zie je dat niet heel goed. 
Dan laat ik jullie twee mooie lipglossjes zien:
De lipglossjes hebben een heel fijn kwastje en de verpakking vind ik echt super leuk!

De bovenste lipgloss heeft de naam Wear your little Tutu (nr 01). Het is een heel mooi lichtroze kleurtje met mooie subtiele glittertjes erin.
De onderste lipgloss heeft de naam Do a Floating Pirouette (nr 03). Dit is een mooie donker roze/paarse kleur met mooie glittertjes.
 

En dan als laatst nog de super mooie nagellakjes! De nagellakjes hebben hele fijne kwastjes! 

Als eerst laat ik jullie de kleur Dance the Swan Lake (nr 01) zien. Dit is een mooi parelmoer lakje. Het lakje dekt goed na 2 laagjes.

Het tweede lakje is Wear your little Tutu (nr 02). Het is een heel mooi lichtroze lakje met hele kleine shimmers erin. Het lakje dekt goed na 2 laagjes.

Het derde lakje is On your Gracile TipToe (nr 03). Het is een mooi koraal/oranje lakje. Dit lakje dekt ook goed na 2 laagjes.

Het vierde lakje is Do a Floating Pirouette (nr 04). Dit is echt een super mooi paars lakje! Het lakje is goed dekkend na 2 laagjes.

Het vijfde en alweer het laatst lakje is Grand-Plié in Black (nr 05). Het is een zwart lakje met oranje glittertjes erin. Op de foto's zie je het niet super goed, maar in het echt zie je de oranje glitters heel goed zitten! Het lakje dekt goed na 2 laagjes.

Wat vinden jullie van deze producten en hebben jullie er zelf ook al spulletjes van gekocht?