dinsdag 21 juni 2011

Swatches OPI nagellak Pirates of the Caribbean Collectie

Ik heb het minisetje van de Pirates Collectie en ik heb de Silver Shatter en Mermaid's Tears in grote potjes van 15 ml. De kleurtjes deden me opzich ook denken aan de Quite Cute Collectie van MAC, omdat die ook zulke pastel/cream kleurtjes in die collectie hadden. Ik laat jullie in dit bericht dus de Planks a Lot, Sparrow me the Drama, Skull & Glossbones, Stranger Tides en Mermaid's Tears zien en ik laat ze ook zien met de Silver Shatter. Ik heb van de collectie, dus alleen de Steady as she Rose niet. Ik laat eerst de nagellakjes zien zonder Silver Shatter en op het laatst met de Shatter.

Als eerst laat ik jullie Planks a Lot zien. Het is een donkere lila kleur en hij dekt heel goed! Na twee laagjes is de lak al perfect!
De volgende lak die ik jullie laat zien is Sparrow me the Drama. Het is een prachtige/bijzondere roze kleur. De kleur doet me een beetje denken aan de Ice Cream Cake van MAC, die je in dit artikel kan zien. 
Het derde lakje wat ik jullie laat zien in Skull & Glossbones. Het is een heel licht grijs/beige lakje. Op de foto heb ik twee laagjes op mijn nagels gedaan, maar ik vind dat het lakje eigenlijk wel drie laagjes nodig heeft! 
 
Het vierde lakje wat ik laat zien is Stranger Tides. Het is een lichte legergroene kleur en de lak is na 2 laagjes goed gedekt. 
Het laatste lakje dat ik laat zien is Mermaid's Tears. Dat is een zeegroene kleur, die heel goed dekt! Ik heb 2 laagjes gebruikt, maar met 1 dik laagje is de lak ook al goed dekkend!
En dan als laatst laat ik jullie de nagellakjes zien met de Silver Shatter eroverheen: 

Wat vinden jullie van de Pirates of the Caribbean Collectie van OPI?