woensdag 22 juni 2011

Swatches Essie nagellak Zomer Collectie en Catrice Dirty Berry (nr 420)

Vandaag laat ik jullie swatches zien van 4 nieuwe nagellakjes  uit de Zomer Collectie van Essie, namelijk de kleuren Smooth Sailing, Braziliant, Super Bossa Nova en Absolutely Shore. Verder zitten er nog twee kleuren in de Collectie die ik niet heb gekocht en dat zijn de kleuren Meet Me At Sunset en Too Too Hot.  

Als eerst laat ik jullie het kleurtje Braziliant zien. Het is een knaloranje kleurtje met een hele kleine shimmer erin. De kleur dekt goed na 2 laagjes! 
En het volgende lakje wat ik jullie laat zien is mijn favoriet Smooth Sailing. Het is een super mooi lila/blauw lakje met kleine glitters! Ik hou er echt van als een lak mooie kleine subtiele glittertjes erin heeft zitten! En de lak is donkerder op de nagels dan dat de lak in het flesje lijkt, maar wel super mooi! 
Als derde laat ik jullie het kleurtje Absolutely Shore zien. Het is een heel apart kleurtje eerst dacht ik het is een licht legergroen kleurtje, maar nu vind ik het meer een licht mintgroen kleurtje! De lak is pas dekkend na 3 laagjes! 
Als laatste laat ik jullie het knal kleurtje Super Bossa Nova zien. Het is een knal roze kleur met een hele mooie shimmer erin! 
Ik vind het echt een super mooie Collectie! Ik ben zelf eigenlijk nooit zo van  roze en oranje kleuren, maar deze kleuren vind ik wel echt heel mooi! De lakjes dekken ook allemaal goed, behalve bij  Absolutely Shore en de lakjes hebben ook een fijn kwastje! 


Toen ik de nagellakjes kocht dacht ik eerst dat Smooth Sailing wel op de Dirty Berry leek van Catrice, maar toen ik ze naast elkaar zette was het helemaal niet zo! Ik heb wel even swatches gemaakt van de twee nagellakjes naast elkaar. 
Dirty Berry (nr 420) - Smooth Sailing
Zoals je ziet is de Smooth Sailing veel blauwer en de Dirty Berry veel paarser. De Dirty Berry heeft ook meer glitters dan de Smooth Sailing! 


Wat vinden jullie van de nieuwe Essie nagellakjes?